От много време ме гложди подозрение но вчера докато чаках застрахователите за втория оглед реших да направя една снимка. Все си мисля че тези две свободни букси са за известната кутия на филтъра-усилвател която някой е махнал и заменил с тази черна жица която води сигнала от антената до радиото. Ще допълня че иначе всичко си работи но пък и аз съм си сложил един друг филтър отпред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свободни букси под кората
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеОт много време ме гложди подозрение но вчера докато чаках застрахователите за втория оглед реших да направя една снимка. Все си мисля че тези две свободни букси са за известната кутия на филтъра-усилвател която някой е махнал и заменил с тази черна жица която води сигнала от антената до радиото. Ще допълня че иначе всичко си работи но пък и аз съм си сложил един друг филтър отпред.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Щом всичко е наред, оти се тормозишПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Добре де ,аз пък имама друга питанка,този антенен усилвател може ли да се усили по някакъв начин?
Сега ще ми се смеете,но като си пусна ксенона и ми бягат 2-3 от станциите и и ма страшни смущенения.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеОт много време ме гложди подозрение но вчера докато чаках застрахователите за втория оглед реших да направя една снимка. Все си мисля че тези две свободни букси са за известната кутия на филтъра-усилвател която някой е махнал и заменил с тази черна жица която води сигнала от антената до радиото. Ще допълня че иначе всичко си работи но пък и аз съм си сложил един друг филтър отпред.
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеДобре де ,аз пък имама друга питанка,този антенен усилвател може ли да се усили по някакъв начин?
Сега ще ми се смеете,но като си пусна ксенона и ми бягат 2-3 от станциите и и ма страшни смущенения.
Comment
-
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеДобре де ,аз пък имама друга питанка,този антенен усилвател може ли да се усили по някакъв начин?
Сега ще ми се смеете,но като си пусна ксенона и ми бягат 2-3 от станциите и и ма страшни смущенения.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
За тези с проблема, със музиката!
...продавам на баба ВЕФ-а, слуша се само на паркинг и няма УКВ)
п.с. така ще да е...като всеки се рови по ел.исталацията...и си прави връзки всякаквиПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment